2015. október 10., szombat

6. rész ízelítő és egy új visszatérő szereplő!

Holnap kicsi késéssel ugyan, de érkezik a 6. rész, tehát még 5 rész van hátra ebben az évben, a többi epizódot, mint tudjátok majd csak következő évben teszem fel.
De ne aggódjatok addig sem maradtok bejegyzések nélkül :) Többek között tervezek saját regény részleteket feltenni, illetve tervben van egy különleges novella sorozat is. Ezeken kívül egy kis játékot is kitaláltam nektek, remélem tetszeni fog.

De most térjünk vissza a sorozatunkhoz. Mi fog történni a 6. részben?

Címe: A gaz megcsaló

Dúl a szerelem a kis társasában. Anti teljesen bele van zúgva új barátjába, Anna és Dávid valamint Balu és Kriszti között is minden rendben. Ám Attila egyik este egy olyan dolognak lesz szemtanúja, ami az egyik szerelmes pár szakítását jelentheti. Közben Dávid öccse Beni a városba érkezik a két testvér más hónapok óta nem látta egymást, így először nagy a viszontlátás öröme, ám ez sem tart sokáig...
 
Ahogy láthatjátok ebben a részben egy új szereplőt ismerhettek meg, Dávid öccse Beni személyében. Ő néha egy-egy epizódban még vissza fog térni, így szeretném kicsit részletesebben bemutatni.
 
Beni (Benjamin):
Beni három évvel fiatalabb Dávidnál. Külsőleg eléggé hasonlítanak, de Beni bátyjával ellentétben 180cm feletti magassággal rendelkezik. Beninek rövid barna haja és barna szeme van. Nagyon izmos, igazi sportos alkat, ami nem is csoda, mert versenyszerűen kajakozik. Ruházkodásában is sportos irányt képviseli, főleg farmert, trikót vagy pólót visel.

Remélem, felkeltettem az érdeklődéseteket. Holnap tehát jön az új rész! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése