2015. augusztus 26., szerda

Ilyenek voltunk... a történet


Ahogy már előző bejegyzésemben említettem, az Ilyenek voltunk... egy baráti társaság mindennapjait mutatja be. Öt fiúét és két lányét. Ez eddig elég szokványos, de mitől is lesznek ők különlegesek? A hét barátnak nem csak a huszonéves budapesti fiatalok hétköznapi problémáival kell szembenézniük, hanem azzal is, ami egy híresség életét megnehezíti. Történetünk főhősei ugyanis Budapest legújabb színházának ifjú színészei.
A sorozat részeiben nyomon követhetjük, hogyan birkóznak meg a riporterek zaklatásával, egy rajongólány túlzott rajongásával, vagy épp azzal a kihívással hogyan sírják el magukat egy szerep kedvéért?
Ugyanakkor nekik is megvannak a hétköznapi vágyaik, mint megtalálni életük szerelmét, vagy elviselni az idegesítő lakótársakat.
Nem könnyű, igaz? Hogyan találja meg az egyensúlyt a hét fiatal és milyen meglepetéseket tartogat még számukra az élet? Akárhogy is lesz, mi végigkísérhetjük minden kalandjukat, és megláthatjuk, milyenek voltak és milyenek lesznek.

 Az első rész "premierje" , hogy hagy maradjak a filmes szólásoknál, szeptember 5., este. Aznap fogom feltenni az első epizódot, utána pedig hétről hétre mindig szombaton kerülnek fel az újabb részek egészen karácsonyig. Ezután az ünnepek ideje alatt egy kis szünetet tartunk és januárban szintén szombatonként folytatódik a sorozat. Összesen 22 részt terveztem az első évadra, de addig még sok idő van.
 
Tehát ne feledjétek!

Kezdés: 2015. szeptember 5.!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése