2015. augusztus 27., csütörtök

Lássuk a szereplőket!


Ebben a bejegyzésemben szeretném bemutatni sorozatom főszereplőit. Ezzel szeretnék segíteni, hogy ti kedves blogolvasók minél könnyebben el tudjátok képzelni a szereplőket, és így talán könnyebb lesz beleélni magatokat a sorozatba is.
Elsősorban a szereplők kinézetét és főbb jellemvonásait fogom leírni.
A mellékszereplőkkel/epizódszereplőkkel is hasonlóan fogok eljárni, róluk mindig az aktuális rész előtt olvashattok.

Kezdjünk is hozzá!


1. lakás:

András:
24 éves, magas vékony testalkatú fiú. Barna, rövid haja van és sötétbarna szeme. Általában farmert visel, hozzá sima inget. Megjelenése elég konzervatív. Ő a legjobb énekes a társaságból, általában a főgonosz szerepét kapja a színdarabokban. Hobbija a főzés és a sütés. Nagyon rendszerető, kicsit visszahúzódó. Szülei meghaltak három éves korában, a nagyszülei nevelték fel Budapest mellett, Pomázon. Az érettségi után operaénekesnek kezdett tanulni, de hamar rájött, hogy az nem neki való és akkor jelentkezett az újonnan megnyílt színházba.

 

Antonio:
Beceneve: Anti 22 éves, ő a legfiatalabb a társaságban. Nem túl magas, kreol bőrű, sötét barnahajú és szemű olasz-magyar fiú. Általában farmert vagy vászonnadrágot visel különböző színes vagy mintás ingekkel és pólóval. Harkányban született egy olasz családban. Szülei fiatalon érkeztek Magyarországra, hogy éttermet nyissanak. Nyolc gyerekük született, Anti a legfiatalabb. Anti a legjobb táncos a társaságból, főleg bohókás mellékszerepeket kap. Mikor Budapestre érkezett, akkor jött rá, hogy meleg. Nyíltan felvállalta, de nem hangoztatja. Nagyon jószívű, de nagyon naiv, kicsit butuska.

 

Dávid:
24 éves, elég alacsony, de nagyon jóképű fiú, és ezt tudja is magáról. Kicsit hosszabb hullámos barna haja és mogyoróbarna szeme van. Általában farmert és egyszerű pólót visel. A színházban ő a lányok kedvence, általában férfi főszerepet kap. Kicsit beképzelt, heves természetű. Élvezi a figyelmet. Egy vidéki kisvárosban nőtt fel, zsidó családban, az apja rabbi. Van egy öccse, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

 

2. lakás:

Anna:
24 éves, alacsony, vállig érő szőke hajú és kékszemű lány. Szereti a nőies, csinos holmikat, öltözködése különlegessége, hogy mindig visel valamilyen rózsaszín ruhadarabot vagy kiegészítőt. Gyakran visel szoknyát. Mindig sminkeli magát, szépen megcsinálja a haját. Nagyon romantikus, szereti, ha törődnek vele, de nagyon talpraesett, megmondja a véleményét, ha kell. Egerben született, a szüleinek borászata van. Legtöbbször ő kapja a női főszerepet, Dávid állandó partnere. A fiúkkal szemben lévő lakásban lakik.

 

3. lakás:

Bálint:
Beceneve: Balu. 24 éves. Három éve házas, gimis szerelmét vette el, aki élete szerelme. Magas, rövid szőke hajú és sötétkék szemű fiú. A haját zselézve hordja. Szeret viccelődni, néha gúnyolódni. Talpra esett, kicsit nagyképű. Nehezen ismeri be, ha hibázik, vagy ha segítségre van szüksége. Budapesten nőtt fel, családjával nem tart szoros kapcsolatot, összevesztek, mert szerintük Balu túl hamar nősült meg. Nagybátya a színház igazgatója. Általában fontosabb mellékszerepeket kap.

 

Kriszti:
Balu felesége. 24 éves. Alacsony, hosszú barna hajú lány. Barna szemekkel. Az alakja nagyon nőies. Lakberendező, egy neves cégnél dolgozik, szeretne minél hamarabb előrébb jutni. Általában a kényelmes ruhákat szereti, a munkába nadrágkosztümöt visel, szabadidőben is inkább nadrágot, de különleges alkalmakkor szeret kiöltözni. Nagyon belevaló és türelmes, amire Balu mellett szüksége is van. Nem egy tipikus romantikus alkat, de néha ő is szereti a figyelmességet és a kényeztetést.

 

4. lakás:

Attila:
24 éves. Magas sötétvörös hajú, fekete szemű fiú. Öltözködésében tipikus rocker, szinte mindig feketét visel, gyakran hord bőrdzsekit vagy nadrágot. Néha ezüst ékszereket is hord: gyűrűt, fülbevalót. Az öltözéke állandó kelléke egy ezüst fémlánc, amit az övéhez csatolva visel. Tinédzser kora óta tudja, hogy meleg, nyíltan felvállalja. Nagyon szókimondó, kicsit gúnyolódó, mindig megmondja, amit gondol. Gyűlöl mindenféle elköteleződést. Nagyon önfejű. Édesanyja meghalt, apjával nem tartja a kapcsolatot. Általában mellékszerepeket játszik a színházban.
 
Remélem, ez egy kicsi támpontot ad majd a jövőben!
A következő bejegyzésben a fontosabb helyszíneket ismertetem meg veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése